Loprofin pasta

Kort beskrivelse:

Til kostbehandling av medfødte metabolske sykdommer eller ved nyre- eller leversvikt som krever proteinredusert kost.

Loprofin Pasta har lavt proteininnhold og er basert på mais- og potetstivelse og fås som spaghetti, penne, fusilli, animal pasta, makaroni og lasagne. Inneholder ikke gluten, melk, laktose eller egg. Kan inneholde spor av soya og lupin.

 

Nutricias proteinerstatninger er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.

 


  • Spaghetti, penne, fusilli, animal pasta, makaroni, lasagne og tagliatelle.

  • Til kostbehandling av medfødte metabolske sykdommer som krever proteinredusert kost.

  • Tilberedning av pasta
    1 porsjon tilsvarer ca. 75 g ukokt pasta.

    • Kok opp ca. 1 liter vann i en stor kjele
    • Tilsett 1 porsjon pasta til det kokende vannet
    • Tilsett evt. en teskje salt og en spiseskje matolje
    • Kok i 8-10 minutter. Rør om av og til
    • Hell av kokevannet og skyll med nykokt vann

     

    Tilberedning av lasagne
    1 porsjon tilsvarer ca. 75 g ukokt pasta.

    • Kok opp ca. 1 liter vann i en stor kjele
    • Tilsett 3,5 lasagneplater til det kokende vannet
    • Tilsett evt. en teskje salt og en spiseskje matolje
    • Kok i ca. 5 minutter til platene begynner å bli myke. Gjenta prosessen hvis du ønsker flere lasagneplater
    • Hell av vannet og la platene tørke litt på et fuktig håndkle
    • Legg lasagneplatene lagvis med saus/fyll i en ildfast form
    • Stekes i ovnen i ca. 30-40 minutter

    Loprofin Lasagne kan også brukes direkte i retter uten forkoking. Husk at pastaen da trenger mer væske for å bli kokt.

  • Uåpnet pakning lagres tørt og svalt. Best-før dato er oppgitt på pakningen.

  • Loprofin Pasta (alle varianter)

    Maisstivelse, potetstivelse, emulgator (E471), stabilisator (E461), fargestoff (E160(a)), antioksidant (E300).

    Kan inneholde spor av soya og lupin.