Loprofin eggerstatning

Kort beskrivelse:

Til kostbehandling av medfødte metabolske sykdommer eller ved nyre- eller leversvikt som krever proteinredusert kost.

Loprofin Egg Replacer er et ernæringserstatningspulver med lavt proteininnhold som kan brukes som erstatning for egg i baking og matlaging. Pulveret er basert på potet- og tapiokastivelse og inneholder ikke gluten, melk, laktose, egg eller soya. En pakning (2 x 250 g) tilsvarer ca. 100 egg.

 

Nutricias proteinerstatninger er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.


  • Til kostbehandling av medfødte metabolske sykdommer eller ved nyre- eller leversvikt som krever proteinredusert kost.

  • 1 toppet teskje (ca. 5 g) pulver + 2,5 spiseskjeer vann tilsvarer ett egg.

  • Uåpnet pakning lagres tørt og svalt. Best-før dato er oppgitt på pakningen. Åpnet pose lukkes godt og oppbevares i en lufttett beholder og brukes innen 3 måneder.

  • Potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, fortykningsmiddel (E466), surhetsregulerende middel (E341iii), fargestoff (E160a), hevemiddel (E501ii).