• Dessert
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Vaniljeis

Tilberedelsestid:
ca. 15 min.

Frysetid:
ca. 8 timer.

Antall porsjoner:
ca.
5 porsjoner à 195 g

Energifordeling pr. porsjon (195 g):
Energi 652 kcal, Protein 12,4 g, Karbohydrat 30 g, Fett 54,3 g

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

8 stk eggeplommer

80 g sukker

15 g vaniljesukker

1 vaniljestang (frøene)

5 dl kremfløte

1 fl. Nutridrink Compact Protein Vanilje

 

Fremgangsmåte:

  1. Eggeplommer, sukker, vaniljesukker og vanilje piskes til eggedosis.
  2. Proteindrikken røres i. Fløten piskes stiv og vendes forsiktig inn i blandingen.
  3. Fordeles på 5 små skåler eller begre og settes i fryseren med en gang. 
  4. La den stå i fryseren i minst 8 timer før servering.