• Middag

Torsk med ris og avocado

Kaloririk middag med fisk og avokado

Antall porsjoner: 1

Fremgangsmåte:

Legg torsk, ris og avokado i en mikser eller blender. Tilsett halvparten av sondeernæringen. Bland alt til en helt glatt blanding. Tilsett resterende mengde sondeernæring og bland alt sammen. Varm en kort stund i mikrobølgeovn til lunken temperatur. Rør godt og server. Denne matretten har en tykk yoghurtkonsistens etter blanding. Konsistensen bør ikke være så tykk at den som mater får vondt i håndleddene. Er konsistensen for tykk for barnet ditt, kan du spe på med litt mer sondeernæring. Merk at energi- og næringsinnholdet endres dersom det tilsettes mer sondeernæring. Rådfør deg alltid med klinisk ernæringsfysiolog.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

110 ml (1 dl + 2 ts) Nutrini sondeernæring

33 g (3 ss) gjennomkokt, langkornet ris. Kok gjerne risen i 30 minutter. Avkjøles før bruk

30 g ( 3 ss) modnet avocado i terninger

20 g (2,5 ss) hakket kokt torsk i terninger

Næringsinnhold pr. 100 ml (1 dl):
Oppskrift med Nutrini Multi Fiber: 110 kcal, 5,3 g protein, 4,4 g fett, 10,8 g karbohydrat, 1,2 g fiber, 76 g vann.
Oppskrift med Nutrini: 110 kcal, 4,4 g protein, 5,5 g fett, 10,0 g karbohydrat, 0,8 g fiber, 76 g vann.
Oppskrift med Nutrini Energy: 110 kcal, 4,4 g protein, 5,5 g fett, 10,0 g karbohydrat, 0,8 g fiber, 76 g vann.

Tips:
Ingrediensene er gluten- og laktosefrie. Sondeernæringen er glutenfri og laktosefattig.

 

Se oppskriftsvideo her