• Lunsj
  • Middag
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Suppe med grønnsaker og pestobrød

Tilberedelsestid:
40min

Antall porsjoner:
2

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

3 dl hønsebuljong (3 dl vann + 1 ss kyllingkraft

eller ½ hønsebuljongterning)

2 dl matfløte

175 gram fersk blomkål

2 gulrøtter

1 ss maizena-jevning

1 salatløk

8 stk. sukkererter

6 stk. reddiker

1 eggeplomme

2 dl Nutridrink Protein Vanilje

½ dl hakket fersk persille

2 skiver hvitt brød

2 ss pesto

salt

hvit pepper

 

Fremgangsmåte:

  1. Hell hønsebuljong og matfløte i en kasserolle. Ha på salt og pepper og kok opp.
  2. Rens gulrøttene. Hakk gulrøttene og blomkålen i mindre biter. Ha dem i kasserollen og la det småkoke under lokk i 5 minutter. Salatløken i skiver, del reddikene og sukkerertene. Sett til siden.
  3. Rør maizena-jevning i kasserollen og la den småkoke til den tykner. Legg i salatløken, reddiker og sukkererter.
  4. Rør i eggeplommen og Nutridrink Protein vanilje og la det trekke i kasserollen. Legg i hakket persille.
  5. Rist brødskivene og smør på pesto. Server brødskivene sammen med suppen.