• Dessert
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Sjokolademousse

Tilberedelsestid:
20-30 min.

Kjøletid:
2 timer.

Antall porsjoner:
ca.
3 porsjoner à 175 g

Energifordeling pr. porsjon (113,3 g):
Energi 372 kcal, Protein 11,1 g, Karbohydrat 27,1 g, Fett 24,4 g, Kostfiber 0,7 g

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

2 gelatinplater

2 eggeplommer

40 g mørk sjokolade

25 g sukker

1 dl kremfløte

1 fl. Nutridrink Compact Protein Kaffe

 

Fremgangsmåte:

  1. Bløt gelatinen i vann. 
  2. Pisk sukker og eggeplommer til eggedosis.
  3. I en annen bolle smelter du sjokolade og gelatin over et vannbad.
  4. Sjokoladeblandingen helles over egg- og sukkerblandingen. 
  5. Pisk inn proteindrikken. 
  6. Pisk krem og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen.
  7. Helles over i 6 små glass eller begre og avkjøles i et par timer i kjøleskapet før servering.