• Lunsj
  • Middag
  • Sjeldne medfødte metabolske sykdommer
  • PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Rainbowl med asiatisk pesto (lavprotein)

Fargerik Rainbowl med lite protein.

Oppskriften gir en porsjon.

Bowlen, uten pestoen, gir 2 g protein og 100 mg fenylalanin. En porsjon pesto gir 1,8 g protein og 90 mg fenylalanin.

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn

 

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Dette trenger du:

Ca. 75 gr tørrvekt Loprofin ris
En bit paprika
Noen små tomater
Noen spinatblader
Syltet rødløk
En bit squash (ca 40 g)
1 lite hvitløksfedd
God olje å steke i

Til pestoen trenger du

1 bunt koriander
1 dl grovt revet gulrot
En bit rød chili
0,5 dl rapsolje

Smak til med:

1-2 ts sesamolje
Litt limejuice
Japansk soyasaus

Slik gjør du:

  1. Kok Loprofin risen som anvist på pakken.
  2. Del opp grønnsakene i skiver eller biter. Stek squashen i litt olje og med hvitløken og tilsett litt salt for mer smak. Vi har benyttet gulrot, squash, paprika, tomater og spinatblader i denne retten, men du kan bruke det du har hjemme.
  3. Lag pestoen ved å blande sammen ingrediensene og smak til med sesamolje, lime og litt japansk soyasaus. Hvis du ikke liker koriander, du kan velge andre gode krydderurter eller bruke litt chilimajones i stedet.
  4. Når alt er klart serverer du pestoen til risen og grønnsakene. Nå har du en vakker og velsmakende rett!

Se hvordan du lager Rainbowl med asiatisk pesto

Velkommen til Nutricia’s YouTube kanal for deg som står på lavproteindiett. Her kan du finne velsmakende og inspirerende oppskrifter. Klikk på abonner for å holde deg oppdatert når nytt innhold legges ut.

Abonner!