- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Provencalsk krydderbrød (lavprotein)
Dette smakfulle provençalske krydderbrødet passer perfekt til lunsj eller som en snacks.
Oppskriften gir 1 brød og inneholder 7,1 g protein og 265 mg phe (10,6 enheter). Hvis brødet skjæres i 10 skiver eller du lager 10 rundstrykker gir det 0,71 g protein og 26,5 mg phe per skive/rundstykke (1 enhet).
Kokkens tips
- Smaker godt i kombinasjon med fersk aioli eller med proteinfattig ost som pålegg
- Steking: Du kan steke brødet i stekovn eller i en brødbakemaskin. Mengdene forblir uendret. Velg glutenfritt program på brødbakemaskinen. Tilberedning i en brødbakemaskin krever 5 minutters tilberedning, hvoretter brødet må steke i 1 time og 50 minutter.
- Oppbevaringsråd: Lag brødet en gang i uken. Den er egnet for frysing i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter ned stekedatoen og mengden protein den inneholder på fryseposen.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er regnet med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser