- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Pitabrød
Du kan tilberede disse lavprotein pitabrødene med ulikt innhold. Grunnoppskriften er enkel å tilberede.
Oppskriften gir 6 pitabrød med totalt proteininnhold på 3,8 gram protein, 100 mg phe (4 enheter). Ett pitabrød inneholder 0,63 g protein og 16,7 mg phe (litt i underkant av 1 enhet).
Kokkens tips
- Innhold med greske smaker: bland salater, tomatbiter, revet hvitkål, tilberedt og kuttet kjøtterstatning, grønne eller svarte oliven, myke løkringer, tzatziki eller hvitløksaus …. Velg det du foretrekker!
- Oppbevaringsråd: De er egnet for frysing i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse pitabrødene umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter på fryseposen stekedatoen og mengden protein den inneholder
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser