- Middag
- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Pasta Rosso med Loprofin Tagliatelle (lavprotein)
Her er oppskriften som Nutricia Sverige laget på Cook along i høst, Pasta Rosso. Se hele opptaket på vår YouTube kanal: Nutricia lavprotein – Norge.
Oppskriften gir 0,8 g protein/dl saus hvis du velger Loprofin Drink LQ, ca. 32 mg phe
Med havrefløte blir det ca. 0,9 g protein/dl saus, dvs. ca. 36 mg phe*
Med créme fraiche: ca. 1,1 g protein/dl saus, dvs. ca. 44 mg phe*
Vi har brukt Loprofin Tagliatelle i filmen, men du kan gjerne velge en annen pastavariant.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.
*Nøyaktig phe-innhold varierer avhengig av valg av produkt.
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser