• Middag
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Panert torsk med kremet gnocchi, timian og parmesan

Tilberedelsestid:
40min

Antall porsjoner:
2

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

2 porsjoner fryst panert torsk eller annen panert

mager fisk

2 porsjoner (ca. 350 gram) gnocchi

2 dl Nutridrink Protein Vanilje

4 ss pesto

1 sitron

1 ss maizena-jevning

noen stilker fersk timian

1 dl revet parmesanost

4 stk. reddiker

1 gulrot

salt

svart pepper

 

Fremgangsmåte:

  1. Sett stekeovnen på 225 °C. Stek fisken i en ildfast form i ca 15-20 minutter til den er sprø og gyllen på utsiden. Imens tilbereder du gnocchi og sausen.
  2. Kok gnocchi som angitt på pakningen. Hell av vannet og sett det til siden.
  3. Hell Nutridrink Protein vanilje i en kasserolle og rør i pesto. Varm opp forsiktig på lav varme og press i saften fra en halv sitron. Ha på salt og pepper. Bland i gnocchi og strø på maizena-jevning.
  4. La det trekke på lav varme til det tykner. For høy varme kan føre til at sausen blir kornete. Rør i revet parmesanost og riv timianbladene av stilken og ha dem i sausen La det stå i noen minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper.
  5. Del reddikene i to. Rens gulroten og hakk den i biter. Skjær den andre halvparten av sitronen i båter.
  6. Server gnocchi i en dyp tallerken. Ha på reddiker og gulrot. Pynt med fersk timian, nykvernet svart pepper og revet parmesanost. Fordel fisken og legg den på toppen sammen med sitronbåter.