Ingredienser:
2 porsjoner fryst panert torsk eller annen panert
mager fisk
2 porsjoner (ca. 350 gram) gnocchi
2 dl Nutridrink Protein Vanilje
4 ss pesto
1 sitron
1 ss maizena-jevning
noen stilker fersk timian
1 dl revet parmesanost
4 stk. reddiker
1 gulrot
salt
svart pepper
Fremgangsmåte:
- Sett stekeovnen på 225 °C. Stek fisken i en ildfast form i ca 15-20 minutter til den er sprø og gyllen på utsiden. Imens tilbereder du gnocchi og sausen.
- Kok gnocchi som angitt på pakningen. Hell av vannet og sett det til siden.
- Hell Nutridrink Protein vanilje i en kasserolle og rør i pesto. Varm opp forsiktig på lav varme og press i saften fra en halv sitron. Ha på salt og pepper. Bland i gnocchi og strø på maizena-jevning.
- La det trekke på lav varme til det tykner. For høy varme kan føre til at sausen blir kornete. Rør i revet parmesanost og riv timianbladene av stilken og ha dem i sausen La det stå i noen minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper.
- Del reddikene i to. Rens gulroten og hakk den i biter. Skjær den andre halvparten av sitronen i båter.
- Server gnocchi i en dyp tallerken. Ha på reddiker og gulrot. Pynt med fersk timian, nykvernet svart pepper og revet parmesanost. Fordel fisken og legg den på toppen sammen med sitronbåter.