Ingredienser:
4 egg
1 dl Nutridrink Protein Aprikos
2 ss hakket fersk/fryst persille
1 ss smør eller flytende margarin
100 gram brie
35 gram salami (4-6 skiver)
1 dl ruccola
6 cherrytomater
½ rødløk
olivenolje
salt
svart pepper
ev. svarte oliven
Fremgangsmåte:
- Visp sammen egg, Nutridrink Protein aprikos og hakket persille. Ha i salt og pepper.
- Varm en stekepanne og ha i smør uten å brune det. Hell i omelettrøren. Stek omeletten på middels varme i ca. 7 minutter. I mellomtiden skjærer du brieosten i tynne skiver og salamien i strimler. På halvparten av omeletten legger du på skiver av brie og strimlet salami. Ved hjelp av en stekespade bretter du over den andre delen av omeletten. La omeletten være i stekepannen i 3 minutter til.
- Del cherrytomatene i to og skiv rødløken.
- Legg omeletten på en tallerken. Pynt med ruccola, tomater og rødløk. Ha på salt og pepper og ringle over litt olivenolje. Kan serveres med oliven.