• Lunsj
  • Middag
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Omelett med brie og salami toppet med ruccola

Tilberedelsestid:
30min

Antall porsjoner:
1-2

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

4 egg

1 dl Nutridrink Protein Aprikos

2 ss hakket fersk/fryst persille

1 ss smør eller flytende margarin

100 gram brie

35 gram salami (4-6 skiver)

1 dl ruccola

6 cherrytomater

½ rødløk

olivenolje

salt

svart pepper

ev. svarte oliven

 

Fremgangsmåte:

  1. Visp sammen egg, Nutridrink Protein aprikos og hakket persille. Ha i salt og pepper.
  2. Varm en stekepanne og ha i smør uten å brune det. Hell i omelettrøren. Stek omeletten på middels varme i ca. 7 minutter. I mellomtiden skjærer du brieosten i tynne skiver og salamien i strimler. På halvparten av omeletten legger du på skiver av brie og strimlet salami. Ved hjelp av en stekespade bretter du over den andre delen av omeletten. La omeletten være i stekepannen i 3 minutter til.
  3. Del cherrytomatene i to og skiv rødløken.
  4. Legg omeletten på en tallerken. Pynt med ruccola, tomater og rødløk. Ha på salt og pepper og ringle over litt olivenolje. Kan serveres med oliven.