- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Mexikansk krydderbrød (lavprotein)
Leter du etter noe annet enn det tradisjonelle hvite brødet? Prøv ut dette brødet med meksikanske krydder.
Oppskriften gir 1 brød (10 skiver) eller 10 rundstykker og inneholder 6,2 gram protein og 220 mg phe. Dette gir 0,62 gram per skive / 22 mg phe (1 enhet per skive/rundstykke).
Kokkens tips
- Smaker godt i kombinasjon med aioli eller til minestronesuppe
- Steking: Du kan steke brødet i stekovn eller i en brødbakemaskin. Mengdene forblir uendret. Velg glutenfritt program på brødbakemaskinen. Tilberedning i en brødbakemaskin krever 5 minutters tilberedning, hvoretter brødet må steke i ca. 1 time og 50 minutter.
- Oppbevaringsråd: Lag brødet en gang i uken. Den er egnet for frysing i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter på fryseposen stekedatoen og mengden protein den inneholder.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser