- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Loprofin grunnoppskrift (lavprotein)
Her deler vi grunnoppskriften fra vår engelske Nutriciakokk, Chef Derek. Han foretrekker å bruke delfiafett (lard) i oppskriften isteden for smør/olje. Han syns at konsistensen blir ennå bedre. Han bruker grunnoppskriften som basis for å lage bl.a. brød, brødpinner, hamburgerbrød, wraps, bagels og rundstykker.
Oppskriften gir 1 loff/brød eller 8 rundstykker og inneholder 4,7 g protein og 125 mg phe (5 enheter). Hvis brødet deles i 8 skiver/8 rundstykker blir det 0,58 g protein og 15,6 mg phe (0,6 enhet) pr stk.
Brødet kan fryses.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold fra fenylalanin fra Loprofin Mix er ikke regnet med i innholdet.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser