• Middag
  • Sjeldne medfødte metabolske sykdommer
  • PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Lavprotein pesto

Pesto smaker godt til nykokt pasta.

Oppskriften gir 9 gram protein.

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Til oppskriften trenger du:

  • 100 g fersk bladpersille
  • 150 g fersk basilikum
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 mellomstore løk
  • 170 g tomatpuré
  • 50-60 g smør (romtemperert)
  • 60 ml olivenolje
  • Salt og pepper
  • En klype sukker

Slik gjør du:

  1. Legg alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og bland til en jevn puré.
  2. Server med nykokt Loprofinpasta eller bruk pestoen til kokte grønnsaker.