• Middag
  • Ketogen diett og epilepsi

Kylling i karri (ketogen diett)

Oppskriften er tilpasset ulike ratio (ratio = fett i forhold til karbohydrater + protein) for å kunne tilpasses så mange som mulig.

Næringsinnholdet i denne retten varierer avhengig av hvilken ratio du velger. Spør din kliniske ernæringsfysiolog hva som er korrekt for deg. Og husk å alltid veie alle ingrediensene nøyaktig.

Tilberedningstid:

30 minutter (inkludert steketid på totalt 20 minutter (2 x 10 min)

Antall:

Oppskriften gir en porsjon.

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Slik gjør du:

  • Forberede råvarene ved å veie til og dele opp i passende store biter
  • Ha olivenolje, kylling, sjampinjong, paprika, tomatpuré og løk i en panne og stek på middels varme i 10 minutter. Bruk gjerne en stekepanne med teflonbelegg.
  • Tilsett karri, kokosmelk og vann og la det småkoke i ytterligere 10 minutter på svak varme.
  • Rør inn KetoCal pulver, som ikke skal koke.
  • Retten er klar!

Ratio

Ratio
4.1  3.1  2.1 
Kylling i biter g  25 30 35
Sjampinjong i tynne skiver g 10 15 15
Grønn paprika g 10 15 15
Løk g  5 10 10
Tomatpuré g 3 6 6
Ris g 0 0 5
KetoCal 4:1 nøytral pulver g 10 10 10
Olivenolje g 30 27 24
Kokosmelk g 20 25 25
Vann g 10 10 10
Karripulver 1/2 krm
Næringsinnhold
kcal  418  416 412
Fett g  42,1 40,3  37,5
Karbohydrater g  2,3 3,6 7,5 
Protein g  8,2 9,8 11,3 

Næringsinnholdet kan variere avhengig av hvilke produkter og råvarer du velger.

Se hvordan du lager Kylling i karri

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for deg som er interessert i ketogen diett eller allerede står på ketogen diett. Her finner du informasjon om hva ketogen diett er og du kan høre historier om hvordan ketogen diett har hatt effekt hos enkelte. Først og fremst håper vi at du får inspirasjon og ideer til matlaging fra våre oppskrifter og matlagingsfilmer.

Abonner!