• Middag
  • Sjeldne medfødte metabolske sykdommer
  • PKU
  • TYR
  • MSUD
  • MMA/PA
  • GA1
  • IVA
  • HCU

Hash browns potetkaker (lavprotein)

Oppskriften gir 4 potetkaker og inneholder ca. 2,6 gram protein

Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer.

Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn.

 

Vurder denne oppskriften
1 anmeldelser
Del denne oppskriften

Til oppskriften trenger du:

  • 100 g raspet rå potet
  • 1 liten gul løk (raspet)
  • 60 g margarin (smør kan også brukes)
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skyll de raspede potetene i kaldt vann, og la vannet renne av.
  2. Tørk deretter mellom noen lag med tørkerull.
  3. Bland potet, raspet løk, salt og pepper i en bolle, og rør rundt.
  4. Lag 4 boller av blandingen og klem ut til små pannekaker (6-8 cm i diameter).
  5. Varm opp margarin i en stekepanne, og brun plettene 4-5 minutter på hver side til de er gylne.
  6. Server!