• Lunsj
  • Vekttap og underernæring hos barn
  • Middag

Fortini bolognese

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser

  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • Olje til steking
  • 200 g kjøttdeig
  • 2 dl Fortini Multi Fibre nøytral
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ss krydderblanding (timian, oregano, basilikum)
  • Salt og pepper
  • 200 g hakkede tomater
  • Evt. parmesan til servering

Slik gjør du

  1. Surr hakket løk og hvitløk i olivenolje i en stor stekepanne/gryte.
  2. Tilsett kjøttdeigen når løken har fått en gyllen farge. hakk opp kjøttdeigen samtidig som den stekes.
  3. Tilsett tomatpuré, krydder og hakkede tomater når kjøttet har fått farge.
  4. La det koke i 15 minutter, rør rundt av og til.
  5. Fjern stekepannen/gryten fra platen og tilsett fortini multi fibre nøytral. rør rundt og varm kjøttsausen opp til ønsket serveringstemperatur.
  6. Serveres gjerne med spaghetti og parmesan.

Tips! hvis du ikke har så godt tid, er det helt fint å kjøpe en ferdig pastasaus. hell sausen i en gryte og varm den opp ved å følge anvisningen på glasset. tilsett fortini multi fibre nøytral, rør rundt og varm opp til ønsket temperatur.