- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Focaccia med hvitløk og rosmarin (lavprotein)
Leter du etter det ideelle hvitløksbrødet med lite protein? Med denne oppskriften kan du lage en deilig hvitløk- og rosmarinbasert focaccia på kort tid.
Oppskriften gir 1 brød (10 porsjoner) og inneholder 4,4 g protein og 119 mg phe (4,7 enheter). Ved 10 porsjoner inneholder hver porsjon 0,44 g protein og 12 mg phe ( 1/2 enhet).
Kokkens tips
- Kan spises som lunsj eller forrett.
- Steking: Du kan steke brødet i stekovn eller i en brødbakemaskin. Mengdene forblir uendret. Velg glutenfritt program på brødbakemaskinen. Tilberedning i en brødbakemaskin krever 5 minutters tilberedning, hvoretter brødet må steke i 1 time og 50 minutter.
- Oppbevaringsråd: Lag brødet en gang i uken. Den er egnet for frysing i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter ned stekedatoen og mengden protein den inneholder på fryseposen.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet, innholdet fra gjæren er med.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser