• Frokost
  • Dessert
  • Vekttap og underernæring hos voksne
  • Snack

Bananpannekake

Tilberedelsestid:
ca. 10 min.

Antall porsjoner:
2 stk.

Energifordeling pr. porsjon (2 pannekaker):
Energi 615 kcal, Protein 29,6 g, Karbohydrat 72,1 g, Fett 22,5 g, Kostfiber 2,9 g

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

1 liten banan

1 knivsodd salt

1 egg

½ dl mel

1 fl. Nutridrink Compact Protein Banan

En klatt smør

 

Fremgangsmåte:

  1. Bananen moses og blandes sammen med egget og proteindrikken.
  2. Mel og salt tilsettes. Pisk alt sammen til en røre med glatt konsistens.
  3. Smelt en klatt smør i stekepannen. Stek pannekakenene et par minutter på begge sider ved høy varme.
  4. Kan serveres med sirup.