• Lunsj
  • Dessert
  • Vekttap og underernæring hos voksne

Bananmuffins

Tilberedelsestid:
ca. 10 min.

Steketid:
ca. 15-20 min.

Antall porsjoner:
ca. 6 muffins à 200 g

Energifordeling pr. muffin (200 g):
Energi 482 kcal, Protein 17,1 g, Karbohydrat 77,4 g, Fett 10,1 g, Kostfiber 4,3 g

Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser
Del denne oppskriften

Ingredienser:

2 egg

50 g sukker

1 vaniljestang (frøene)

300 g hvetemel

2 ts bakepulver

2 ts malt kanel

100 g smør

2 modne bananer

50 g mørke sjokoladebiter

1 fl. Nutridrink Compact Protein Banan

6 muffinsformer

 

Fremgangsmåte:

  1. Bland hvetemel, bakepulver og kanel i en bolle. 
  2. I en annen bolle piskes egg, sukker og vanilje til eggedosis. 
  3. Rør proteindrikken i blandingen.
  4. Smelt smøret på svak varme. Avkjøl smøret og hell det over eggeblandingen.
  5. Bland sammen de tørre ingrediensene, eggeblandingen, moste bananer og sjokoladebitene. 
  6. Deigen fordeles på 6 muffinsformer og stekes ved 200°C i ca. 15-20 min.