- PKU
- TYR
- MSUD
- MMA/PA
- GA1
- IVA
- HCU
Bananbrød (lavprotein)
Nyt dette deilige, proteinfattige bananbrødet til frokost eller som snacks.
Bananbrødet inneholder 2,8 g protein og 97 mg phe (4 enheter).
Kokkens tips
- Bananbrødet skal holde seg litt fuktig i midten. Røren er også veldig god!
- Steking: Du kan steke brødet i stekovn eller i en brødbakemaskin. Mengdene forblir uendret. Velg glutenfritt program på brødbakemaskinen. Tilberedning i en brødbakemaskin krever 5 minutters tilberedning, hvoretter brødet må steke i 1 time og 50 minutter.
- Oppbevaringsråd: Lag brødet en gang i uken. Den er egnet for frysing i opptil 1 måned. Det anbefales å fryse brødet umiddelbart etter steking slik at det beholder sin smidighet. Tips: noter ned stekedatoen og mengden protein den inneholder på fryseposen.
Innhold av protein og fenylalanin kan variere avhengig av valg av råvarer. Innhold av fenylalanin fra Loprofinmelet er ikke regnet med i innholdet.
Nutricias produkter er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn
Vurder denne oppskriften
0 anmeldelser